Our Voice Choice



Tyvärr så fann vi ingen video till denna fina låt

Det mest användbara organ - Hjärnan

Som vi flesta vet använder man hjärnan till att göra allt som är möjligt. Det skulle inte ha fungerat utan hjärnan, man behöver inte ens tänka tanken. Ja just precis, där tänkte jag! Skoja bara, eller egentligen inte. Eller hur? Skämt åsido.
Det mest irriterande, enligt mig, är hur så kallade "dumma" personer beter sig. Är det så att de överdriver? För att till exempel få uppmärksamhet? Nej, det tror jag inte. Det kan vara så, men jag tror nog mer på deras "outvecklade" hjärna. Det är ju så att man kan tro att de över huvudtaget inte använder hjärnan, att den inte existerar. Tycker inte ni det? Nu har jag iallafall bestämt mig för att skriva lite om mina tankar angående samhället. Egentligen inte så djupt, men har mycket med pengar att göra. De flesta vet nog att många oftast använder tanken "Tänk om allt skulle vara gratis". Ja tänk om, men då är det dags att ni ska börja tänka mer på det. Om vi säger att allt vore gratis, att människorna som sliter på jobbet för att producera något tjänar ingenting, skulle det kännas bra? Skulle det vara rättvist? Ja vet att livet inte är rättvis, men detta kan bli något mer rättvis än vad ni tror. Börja fundera över, om du någonsin ska jobba med bönder för en dag, slita på jobbet och inte få något tillbaks. Inte ett enda skit, det du gör är att få andra bli nöjda när de får sina varor gratis, medan du stirrar på de dag för dag, skulle du gilla det? Det tror inte jag. Ekonomin skulle sjunka så lååågt att inte ens någon skulle kunna gör något åt det. Pengar behövs, pengar räddar flera liv, men kan ändå ta livet på de flesta. Visst är livet en enda stor fråga? Det tycker vi iallafall. Det är bara att kommentera!

Ett kort meddelande

Här kommer vi!
Vi ursäktar er läsare hemskt mycket för denna fördröjda tid vi inte har bloggat. Det är så att vi tyvärr inte har haft tid med det på grund av massa annat man använder tiden av, som att vara ute med vänner och shoppa. Vi ska försöka slösa lite mer tid på att blogga här ( inte för att skryta, men det gör vi för eran skull! ). Tänk om vår vackra blogg inte skulle ha existerats, då skulle ni inte ha kunnat läsa våra så fantastiska och intressanta inlägg och vi skulle inte ha ägnat vår tid åt att skriva de, åt er faktiskt :). Men här kommer vi, med nya hopp och ny energi för att kunna blogga så mycket som möjligt nu när det ändå är sommarlov! Vi önskar er alla en härlig, underbar sommarlov/semester. Ha det gött, puss.

Love seat


Fann denna enormt upfinningsrika stol, som verkligen fick, oss gossipfuckers, att börja fantisera. Visst vore det härligt att äga en sådan ägodel, stående i det vita nyfräscha vardagsrummet, som på ett eller annat sett anses vara husets centrala mötesplats. Love seat som är en vacker kombination av två stolar där ryggsätet på stolarna för fram människorna mot varandra. Den leder människornas kroppar åt en vinkel som gör det helt omöjligt att vända blicken. Vi skulle inte tveka på att finna den sanna kärleken på en blind date med sådana stolar. Nej det skulle vi inte.




Ha det bra chicks;) Ciaoo

Förlust. del 2

Eftersom det redan har gått ett antal veckor sedan den stora förlusten ägde rum i mitt liv har mitt humör börjat svänga.

De första perioderna kan, från nutidens perspektiv, kallas för det så kallade simpla ordet- depression. Det var en period gjord av hemskheter och negativ energi som ständigt påverkade andra. Att man helt plötsligt gör låter omgivningen vissna, när man under hela sitt liv har försökt få den att blomma. Det var första steget in i den onda cirkeln. Jag gick runt och ifrågasatte allt med onödiga kommentarer och med fördomsfulla blickar. Kanske berodde det på att min instabila personlighet började tappa sin grund? Eller har det något att göra avund, girighet eller hat?Jag vägrade oftast att inse vissa samtalsämnen och envisheten var på väg att läcka ut ur min kropp.

På kvällarna satt jag fastklisstrad vid datorskärmen, med känsligt känslogivande musik i sökan efter gamla underbara minnen med min vännina. min personlighet överskred tempraturens alla mått, samtidigt som muren runt om mig blev allt tjockare, tjockare och tjockare. Detta var mitt liv i 3 veckor, och det var detta som borrade igenom hjärtat i syfte att krossa det innefrån. Jag led. Jag var olycklig!

Nu är det annurlunda. Nu påverkas min personlighet ständigt av mina vardagliga handlingar. Om jag en dag studerar från morgon till kväll, då förväntas det olyckliga från mig själv. Däremot, om jag, efter skolan, umgås med nära vänner kan jag känna mig lyckligt överlägsen mina egna problem. Då har den tjocka muren kring min kropp helt plötsligt försvunnit och det fanns inget som kunde hindra mig, tills muren långsamt började visa sig. Muren försvinner aldrig, den byter färg som människan inte kan se. Det är en färg vars nyanser kontraseras vid beröring av objekt i närheten, genomskinlig, precis som min personlighet.

Om det är någon som känner detsamma så är det bara att kommentera. Kommer aldrig klara av denna ensamhet i lugn någon mer. Livet börjar rasa just för denna förlust.
Resten av historien kommer imårn. Ha det så bra alla. 

 

image4

Ciaao <3

Förlust. del 1

Vänners betydelse är enormt. Man kan leva utan killar, utan mode, utan tradition etc, men inte utan en vän!

Alla har suttit i vår sits, men varför? Svek, avund, girighet, glömska, blindhet, otacksamhet och resterande sju dödsynder, är sådana faktorer som påverkar två oskyldiga individers liv. Detta har hänt mig, och detta är någonting jag varje dag får utstå. :'(

Härmed, ska ni få följa min rehabiliteringprocess för att täcka förlustens inre ondska på bloggen..
Nya inlägg med nya händelser och känslor kommer att befinnas, och detta bara för att ni ska förstå huruvida olika omständigheter kan förändra en människas liv. Lycka till!

Ciao<3                                        

                                                                                        

image3

RSS 2.0