Sjung med!



Detta är en oerhört vacker låt, försök låta som Celine Dion (;
PS. Filmen är så sorglig och fantastisk!

Man lär sig av sina misstag!

Vi ber om ursäkt när det gäller misstaget vi gjorde. Det förra inlägget angående våldtäkt, verkar vara något osannolikt. Vi förstår inte på vissa nyheter då det kommer upp sådant, och sedan säger att det är falskt. Ska det vara så? Att denna värld är falsk, är något de flesta vet. Som t.e.x detta, man börjar med något man tror, tills man en dag får reda på sanningen. Men det är försent, många personer har redan läst inlägget med tillit. Men när man senare får reda på det sanna, blir man väl oerhört förbannad, eller hur? Är det något vi förtjänar? En sak ska vi alla ha klart för oss, man ska inte lita på allt, inte lita på nyheter som kan vara så överdrivna och falska. Tro på dig själv, analysera.

Läs. Angående våldtäckter!

Hej alla föräldrar och alla andra som bryr sig om alla barn och ungdomar.  

Enligt polis och sjukhus blev en kvinna kidnappad från en nattklubb och våldtagen flera gånger sedan övergiven. Hon kom inte ihåg vad som hände men försöker fortfarande avslöja våldtäktsmännen. Tillsammans med våldtäktsdrogen Rohypnol fanns spår av Progesterex, som är ett litet steriliserings-piller. Preparatet används nu av våldtäktsmän i samband med fester, för att våldta och sterilisera sina offer. Progesterex fås hos veterinär för att sterilisera större djur. Ryktet säger att progesterex som används med Rohypnol kallas för 'date rape drug'. Det som gäller för progesterex är samma som för Rohypnol, den ska ner i tjejens drink. Hon kommer därefter att vara i ett sådant tillstånd att hon inte kommer att minnas någonting av det som hänt kvällen innan.

Progesterex löses snabbt upp i drinken och försäkrar att offret inte kommer att bli gravid efter våldtäkten. Därför behöver inte förbrytaren bekymra sig om eventuellt faderskap flera månader senare. Preparatets verkan är inte tillfällig utan permanent! Progesterex är utvecklat för sterilisering av hästar Den kvinna eller hona som tar preparatet kommer aldrig att kunna få barn!  

Förövaren kan få preparatet från alla veterinärer. Det är ofattbart lätt att få tag i och progesterex kan vara nästa preparat som slår igenom i 'nattlivet'. Hur otroligt det än låter så finns det internetsidor som beskriver hur du använder preparatet.   Sänd det här till alla du känner - speciellt tjejer.   Akta dig när du är ute - låt inte din drink stå utan att du håller ett öga på den.

Gör en ansträngning och vidarebefordra detta meddelande till alla du känner. Och killar, berätta historien för de tjejer som du känner.   


Birgitta Olofsson     
Sjuksköterska, doktorand    
Umeå Universitet.

Har ni tråkigt? Kolla in det här!



Nämen allvarligt talat. Första gången vi såg den här videon, skrattade vi. Är den inte härlig?
Spanien borde ju vinna eurovision 2008 med denna  fantastiska låt.
Vår humor, vår smak, vår favorit! HAHA.
Puss på er alla!

So hot!

Tänk er sommaren utan jordgubbar. Det skulle inte fungera, eller hur? När man känner lukten av den smarriga frukten och snart för den närmare munnen. Innan dess rör man ner det i socker för att få det smaka sötare. Vilken känsla man får efter att har börjat bita på jordgubben. Tänk er den sötaktiga smaken tillsammans med den heta solen som lyser rakt på er, dig och jordgubben.



My Secret Combination

Everyone got their one secret combination, that's why we are so different and unique.

Att avslöja sin vore en synd, där förhållandets mysterium skulle försvinna och "det där lilla extra" skulle tina bort. Att parternas omedvetande tankar och fundering fortfarande finns där, ger alltså en relation ett allt mer starkare band, men varför går tjejen ut och skryter just om att hon har en?

I alla fall så var låten otroligt bra (om man vore en 12 årig liten tjej), och hennes "wannabe" Shakira stil gick hem i Europa. Jag respekterar eurpas beslut av vinnare och förlorare men de borde stärka villkoren vad gäller "Schlager genren", för schlager var det verkligen inte!

Ha det bra chicks. Ciaaaoo


http://youtube.com/watch?v=8vAa4kaiJ2k


I'M A BELIEVER! Wooooooo:D

Det råder blandade meningar vad gäller årets melodi festival. Först och främst vill vi påpeka att Ryssland var en av våra favoriter, menas Sverige var en av de sämsta. Sorry to tell, but it is true! Turkiet däremot borde åtminstone ha hamnat på top 5, vilket de inte gjorde utan en sjua fick de tåla efter europas heliga röster. Å andra sidan förstår sig alla inte på bra smak=( Men i alla fall.

Det som nu återstår är en ny planering inför nästa veckas själsliga utmaningar, och hur jobbig veckan än blir så kommer vi aldrig, aldrig, aldrig glömma bort att kämpa. Vi tror på nuet och vi tror på makten. Vi är som sagt Believers!

Wohooooooooo RUSSSIAAAAA :D:D

http://youtube.com/watch?v=_XR5xrU02yo

Check in this amazing video from www.youtube.com

Ciaaaao everybody!


LÄS INLÄGGET FYFAN!

Vill ni att vi ska fortsätta eller? :/

Så irriterad!

                                               
image2


Tog en rast efter en ren ansträgning att tvinga hjärnan igenom alla mina skolprojekt precis innan jag började spana in H&M:s kollektion. Efter en rad kläder i olika smaker fann jag tillslut denna enormt snygga, somriga tröja som fick mig att blomstra av bildens energigivande ljus tills turen vända bort. Någonting som vägrar lämna oss "skvallrare" ifred är det sällsynta temat- Otur. Bredvid bilden av tröjan stodd en liten gömd dataskriven text i svart, framför den vita bakgrunden "Sold Out".

Åh, så irriterande! Vill inte bli van vid sådant.

Ha det bra tjejer, Ciao.

Killarnas svagaste punkter:

-     Att jämföra de med andra. "Min förra kille hade en väldigt stor plånbok. Han brukade handla åt mig!", "Varför är inte du som alla andra?" eller "Jag hatar när du inte vill prata om dig med dig."

-     Tjafs. Låt bli! Det handlar om att lära sig acceptera situationen, och sluta vara rädd för det okända. En kille med hopp om att komma hem för att vila och rensa hjärnan, orkar inte höra sin tjej klaga om hans sätt att hantera vissa fall. Get over it!

-    Kräsna tjejer. Killar älskar tjejer med trygg personlighet som kan känna verklig närvaro och må bra, oavsett fattig som rik, tjock som smal, eller ful som snygg etc. Men när tjejerna sedan börjar kräva en massa saker och skylla på att relationens splittring berodde på att killen var för jobbig, svartsjuk, korthårig, fula händer, buskiga ögonbryn, små fötter eller någonting annat så kommer killarna verkligen ogilla er i framtiden. Trust me. Ni tjejer tror ALLTID mer än ni vet. Till och med Angelina Jolie måste stå ut med Brad Pitt, även om hans personlighet inte passar hennes så bra.

Offring och tålamod tjejer, det är ert nästa steg att uppnå i livet;)

Ciao.   

Ps. Dagens utlåttade kärlekslåt

http://youtube.com/watch?v=Cz9FlptvEDQ&feature=related


Fashion choice

 Nu skiter vi totalt i hur den här bruden ser ut och koncentrerar oss på klädstilen istället. Detta är vad jag kallar mode. Vitt är det som gäller. Varför ska det alltid vara sådana neutrala färger som svart? Eller något mer färgglatt? Vitt passar det mesta och de flesta. Kolla in toppen, helt underbar! Förutom att dessa skor inte passar in så väl, fastnar blicken ändå på toppen. Det är något jag rekommenderar. Något som alla borde ha!
Pusshej!

Pojkar små luktar Trash!

Tänk tillbaka i tiden, då du lyfte den tunga spaden med grossit sand och överförde den avskyvärda, dock lekbara, avföringen från spaden till hinken, för att sedan kunna utforma avföringen till någonting vackert- en skulptur. Alla vi minns den tiden och alla vi upplever den än idag! Att mingla sig genom alla sportnördar för att lyckas hitta den perfekta tränade killen, är ett faktum som jag kallar slöseri med tid. Förutom deras stinkande plånbok fylld med så kallade "värdelappar" är även deras köttlar fyllda med stinkande samt fängslande vätska, det vill säga svett, ivriga över att få sätta sig på någon annans kropp. Vilken kombination! 

Vissa anser dock denna kombination vara en underbar beskrivning på deras framtida kille, men drömprins NOWAY!  Å andra sidan har vissa smaken som baken, right ;)

Ciao Amigos
      


Detta är bara början!

Hej allihopa!
Som ni förstår med rubriken, hade vi tänkt med att börja presentera oss på ett så bra sätt att ni senare kan förstå lite av våran personlighet, humor, kärlek, skvaller osv. Detta är vår chans att överföra våra känslor och liv via internet, så att ni som läser detta ska tycka att det är intressant och spännande. Vilka vi är har egentligen ingen betydelse och därför  tar vi inte upp sådant. Men vad spelar det för roll? Det är bloggandet som det handlar om! Lets begin!


Vi är två livsnyfikna tjejer med så mycket gemensamt, men samtidigt helt olika. Detta kommer ni förstå ju mer vi bloggar och ju mer ni läser. Två tjejer, en brunett och en blondin, som bara älskar att föra fram våra åsikter, för att våra liv är så enormt spännande och välanvända. Vi älskar allt från plugg till nöjen. Vi satsar och förtjänar det mesta med livet och det är det allt handlar om. Satsa på allt, ni kommer aldrig att ångra er!

Ha en trevlig dag. CIAO! / gossipfuckers.

RSS 2.0